Beachpull Putten 2023 – Het Ultieme Tractorpulling Evenement! (copy)

Agri Trader De marktplaats voor jouw tweedehands tractor, landbouwwerktuig of bouwmachine

Redactioneel

 

Beachpull Putten 2023 - Het Ultieme Tractorpulling Evenement!

De zomer staat voor de deur en dat betekent maar één ding: Beachpull Putten komt eraan! Het jaarlijkse tractorpulling evenement belooft dit jaar groter en spectaculairder dan ooit te worden. Op vrijdag 7 juli 2023 en zaterdag 8 juli 2023 verzamelt de Nederlandse en Europese top van de truck- en tractorpulling zich op het prachtige strand van Putten voor een onvergetelijke Beachpull ervaring.

Wat is er allemaal te zien en te beleven tijdens Beachpull Putten?

Nou, alles wat je je maar kunt voorstellen! Het evenement biedt een sportieve strijd op de baan en een breed scala aan sfeervolle activiteiten naast de baan waaronder de minimarkt voor allerlei lekkernijen, speelgoed & andere merchandise & het kinderdorp waar de kinderen zich kunnen vermaken op een MEGA klim-, glij- en springkussen. Het belooft een complete beleving te worden voor het hele gezin!

Vrijdag 7 Juli

Op vrijdag 7 juli 2023 gaat het spektakel van start om 18:00 uur, maar het terrein is al geopend voor publiek vanaf 16:00 uur. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent om niets te missen! De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt €22,50, en kinderen tot en met vijf jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassene. Voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar is de toegangsprijs slechts €5,00. Vergeet niet dat er op vrijdagavond geen kinderdorp is, maar dat maakt de spanning van de tractorpulling wedstrijden des te intenser!

Zaterdag 8 Juli

Op zaterdag 8 juli 2023 gaat het feest verder met een aanvangstijd van 15:00 uur. Het terrein opent zijn deuren voor het publiek vanaf 11:00 uur, dus je hebt de hele dag de tijd om te genieten van de activiteiten. De toegangsprijs voor volwassenen op zaterdag is €32,50, en ook op deze dag hebben kinderen tot en met vijf jaar gratis toegang onder begeleiding van een volwassene. Voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar bedraagt de toegangsprijs €10,00. Bovendien is er op zaterdag een compleet kinderdorp aanwezig met diverse attracties, zodat ook de jongste bezoekers volop kunnen genieten.

Voor degenen die met de auto komen, is er ruime parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein voor een tarief van €5,00 op vrijdag en €10,00 op zaterdag. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats en kun je je volledig richten op de actie en het plezier.

Afterparty

Naast al het spektakel op de baan is er nog een extra reden om Beachpull Putten te bezoeken: de Beachpull afterparty met diverse artiesten. Na afloop van de tractorpulling wedstrijden kun je samen met andere enthousiaste fans genieten van livemuziek van onder andere Mooi Wark op vrijdag & zaterdags De Fik Erin wat zorgt voor een geweldige sfeer! En het beste van alles? De toegang tot de afterparty is gratis voor alle bezoekers van Beachpull Putten!

Voor degenen die graag op het laatste moment beslissen om Beachpull Putten te bezoeken, is het goed om te weten dat er op alle dagen kaarten aan de kassa verkrijgbaar zijn. Dus zelfs als je nog niet zeker weet of je kunt komen, kun je altijd nog spontaan beslissen om het evenement bij te wonen.

Locatie

De locatie van Beachpull Putten (Strandboulevard 7, 3882 RN Putten) is perfect gelegen aan de A28 tussen Zwolle en Amersfoort, afslag Nulde (afrit 10). Je kunt het terrein gemakkelijk bereiken en er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar, zodat je je auto veilig kunt achterlaten terwijl je geniet van al het plezier.

Beachpull Putten 2023 belooft een fantastische ervaring te worden voor alle tractorpulling fans en gezinnen die op zoek zijn naar een dag vol spanning en vermaak. Mis het niet en zorg ervoor dat je erbij bent op vrijdag 7 juli 2023 en zaterdag 8 juli 2023. Koop je tickets, pak je familie en vrienden bij de hand en beleef het ultieme tractorpulling evenement van het jaar! Wie weet komen wij elkaar wel tegen? Agri Trader is namelijk ook aanwezig met een standje met te gekke merchandise waar onder dit toffe tractorpulling t-shirt en polo!

Kom naar Beachpull Putten en beleef een onvergetelijke dag vol adrenaline, sportieve prestaties en plezier voor jong en oud!

  • Beachpull Putten 2023 – Het Ultieme Tractorpulling Evenement! (copy)

    Vorige artikel
  • Beachpull Putten 2023 – Het Ultieme Tractorpulling Evenement! (copy)

    Vorige artikel

Lekker machines kijken?

agritrader.nl

Scroll door al onze categorieën en vindt wat jij zoekt!

Landbouwwerktuigen

tractoren

bouwmachines

wielladers

vervoer & transportmiddelen

tuin, park & bosbouw

verreikers

quads & atvs

heftrucks & intern logistiek

onderdelen

vegen & schuiven

werkplaats & toebehoren

overige rubrieken

Nieuwe machines per e-mail ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste advertenties? Schrijf je dan in.