Home (copy)

Agri Trader De marktplaats voor jouw tweedehands tractor, landbouwwerktuig of bouwmachine

Juni 2023 - Volgnummer 2

Testjaarboek 2023

JCB 525-60E - 100% elektrisch, de uitdaging van vandaag

Redactioneel

Beachpull Putten - Het ultieme tractorpulling evenement!

Welkom op Agri Trader XL
Hier vind je de nieuwste handel voor de agrarische sector

Azi B.V. uit Barneveld

A.z. industrials b.v. is sinds 1997 gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van bouw- en grondverzet machines. Sinds 2021 operationeel vanuit een nieuwe moderne werkplaats en showroom, met een hele voorraad wielladers, graafmachines, landbouwmachines, aanbouwdelen en hulpstukken. 

Het aanbod van A&M Machinery uit Horst

A&M Machinery is dé onafhankelijke specialist in gebruikte zelfrijdende veldhakselaars en aanverwante aanbouwdelen. Levert OEM kennis en service aan klanten wereldwijd. Dit wordt ondersteund door het bieden van gezondheidscontroles van apparatuur, service, reparatie, onderdelen, upgrades, diagnostische software en kennisoverdracht. 

Jochems Land- en Tuinbouwmachines in Klarenbeek

Jochems Land- en Tuinbouwmachines is een handelsonderneming die zich richt op de in- en verkoop van gebruikte land- en tuinbouwmachines. Ook voor onderhoud en reparatie van dergelijke machines kunnen klanten bij Jochems terecht. Ophalen en wegbrengen van de machine behoort tot de mogelijkheden.

Schmidt Bouwmachines uit Almelo

Schmidt Bouwmachines BV is sinds 1983 gespecialiseerd in de verkoop van grondverzet- machines en toebehoren van diverse merken. Sinds 2012 zijn ze regio importeur van CASE CE.

  • Home (copy)

    Volgende pagina

Agri Trader

Abonnementen

 

Het maandelijkse magazine met de beste handel thuis ontvangen? Klik op de link en selecteer je gewenste abonnement.

FULL PULL! T-shirt

Het ideale shirt voor het tractorpulling seizoen! Op de voorkant staat in het klein: Full Pull! Op de achterkant staat in het groot: Full Pull! inclusief finish vlaggen.  Je betaalt voor dit product GEEN VERZENDKOSTEN. 

Het T-shirt is gemaakt van katoen en kan binnenstebuiten gewassen worden op 30 graden. Beschikbaar in de maat S t/m XXL. 

Voorwoord

Welkom bij de nieuwste editie van Agri Trader XL, gepubliceerd op 22 juni 2023! 

We zijn verheugd te kunnen melden dat onze eerste verschijning geweldig werd ontvangen, en ook in deze editie hebben we weer 10 adverteerders die graag hun handel onder jullie aandacht willen brengen.

Agri Trader is oorspronkelijk ontstaan als een handelsmagazine voor de agrarische sector. Echter, in de huidige tijd brengt het produceren van een gedrukt magazine diverse uitdagingen met zich mee. Denk aan strakke deadlines, drukfouten, papierkwaliteit en tijdige bezorging bij abonnees. Gelukkig hebben nieuwe technologieën veel processen vereenvoudigd. Toch blijft het werken met verschillende partijen en organisaties altijd een uitdaging. Met Agri Trader XL proberen we enkele van deze obstakels te overwinnen. De advertenties zijn actueel en de machines die je hier ziet, zijn nog steeds te koop op het moment van publicatie (hoewel, niets is gegarandeerd, dus op het moment dat je deze tekst leest, kan de eerste machine al verkocht zijn).

In samenwerking met onze gewaardeerde klanten brengen we Agri Trader XL elke twee weken uit, op donderdag, zodat we jou kunnen voorzien van de nieuwste handel. We werken hard om een overzicht van alle verschijningsdata op te stellen, dat binnenkort hier in Agri Trader XL, op ons handelsplatform en op onze sociale mediakanalen zal worden gepubliceerd. Houd deze dus goed in de gaten!

Namens het hele team van Agri Trader wensen we je veel plezier bij het lezen van deze XL editie en hopen we dat het je waardevolle inzichten en handelsmogelijkheden biedt.

Adverteren bij Agri Trader

Sinds 1998 mogen wij verkopers, handelaren, landbouwmechanisatie bedrijven, hobbyboeren en nog meer assisteren om een tweedehands machine verkocht te krijgen. Wat een leuk werk hebben we toch!

Ook jou willen we graag ondersteunen met het kopen of verkopen van nieuwe of tweedehands machines voor de agrarische sector. Zie jij jouw handel graag uitgelicht op ons handelsplatform, in ons magazine of in het nieuwe digitale magazine, Agri Trader XL?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

  • Home (copy)

    Volgende pagina

Abonnementen Agri Trader

Het maandelijkse magazine met de beste handel.

Adverteren bij Agri Trader

Wat is er nodig om te adverteren en wat kost het?

Online adverteren op websites van Agri Trader

Bekijk de mogelijkheden.

Lekker machines kijken?

agritrader.nl

Scroll door al onze categorieën en vindt wat jij zoekt!

Landbouwwerktuigen

tractoren

bouwmachines

wielladers

vervoer & transportmiddelen

tuin, park & bosbouw

verreikers

quads & atvs

heftrucks & intern logistiek

onderdelen

vegen & schuiven

werkplaats & toebehoren

overige rubrieken

Nieuwe machines per e-mail ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste advertenties? Schrijf je dan in.